Terug
Terug
Non-profit

Succesvolle opvolging van getekende petities voor Greenpeace

Greenpeace is een onafhankelijke, internationaal opererende milieuorganisatie die zich inzet voor een groene, vreedzame planeet. Greenpeace gaat de confrontatie aan met grote bedrijven en overheden. Samen met alle wereldverbeteraars heeft Greenpeace de kracht, kennis en het lef om grote milieuproblemen bij de wortels aan te pakken.

De samenwerking

Sinds halverwege 2021 werken we met succes samen. Greenpeace heeft doorlopende petities, denk hierbij aan het tegengaan van plastic afval, ontbossing en klimaattoekomst. Onze agents worden goed op de hoogte gebracht over de materie door middel van de Greenpeace Academy. Inmiddels hebben we een vast team voor het opvolgen van de petities. Iedere maand bespreken we met elkaar de huidige resultaten, verwachtingen en nieuwe ontwikkelingen rondom verschillende acties.

Doelen van Greenpeace

Greenpeace stelt grote milieuproblemen aan de kaak en stimuleren duurzame oplossingen door wetenschappelijk onderzoek, lobby, demonstraties en vreedzame en inventieve confrontaties. Wij zijn trots dat we voor een organisatie als Greenpeace mogen werken. De sleutel tot het succes zit onder andere in de betrokkenheid van onze agents, dit zorgt ervoor dat we de boodschap en de urgentie goed kunnen overbrengen in de gesprekken.

Onze resultaten

De afgelopen jaren hebben wij diverse petities opgevolgd voor Greenpeace. Zie hieronder de bijbehorende cijfers:

14,8%
Conversie
€64
Jaarwaarde
11,4 mnd
Terugverdientijd

Ook samenwerken?

Graag vertellen we je meer over vergelijkbare campagnes die we hebben gedaan. Ben je benieuwd geworden of heb je vragen over een campagne die je wellicht wilt gaan uitvoeren?