Ze komen afspraken na, zijn eerlijk en accuraat, ook als het gaat om datakwaliteit en rapportages.

Wij werken alweer een aantal jaar samen met Call2Know. Het enthousiasme waarmee ze ons binnenhaalden, laten ze nu nog steeds zien. We zijn tevreden over de resultaten van onze campagnes. Wat heel fijn is dat Call2Know altijd open staat voor verbeteringen. Ze komen afspraken na, zijn eerlijk en accuraat, ook als het gaat om datakwaliteit en rapportages. De agents laten tijdens briefings hun interesse blijken en zijn vriendelijk aan de telefoon. We hebben in al die tijd nauwelijks een klacht ontvangen. Dat is prettig samenwerken!

Cordaid logo
Renata Burger
Cordaid

De gesprekken zijn van enorm hoge kwaliteit

De gesprekken zijn van enorm hoge kwaliteit, omdat ze alleen maar met bevlogen agents werken. Mijn wens is dat ze nog verder groeien, zodat ze straks nog meer supporters kunnen benaderen, om die goed te informeren over onze campagnes met oprechte enthousiasme en motivatie om zich nog meer aan ons te binden.

Greenpeace logo
Valerie Land
Greenpeace

Mooie, succesvolle campagnes met een verfrissende, proactieve aanpak!

Sinds 2020 werken we samen met Call2Know, en wat voor een periode hebben we achter de rug met elkaar! Mooie, succesvolle campagnes met een verfrissende, proactieve gezamenlijke aanpak. Een aanpak waarin we elkaar doorlopend inspireren om tot sterke, eerlijke gesprekken te komen met onze loyale achterban. Een achterban die met de agents van Call2Know lijkt weg te lopen.

Stichting aap
Jos Houtman
Stichting AAP

Men is vakkundig, denkt mee en draagt actief zaken aan!

Mijn ervaringen met Call2Know zijn zéér positief. Men is vakkundig, denkt mee en draagt actief zaken aan. Verder komen ze afspraken na en is men ook nog eens bijzonder vriendelijk. Dat is een fijne combinatie en past héél goed bij Make-A-Wish.

Make a wish logo
Marco Kempers - Fondsenwerving Particulieren
Make-A-Wish
Greenpeace logo
Logo Hartstichting
Logo KPZ
Make a wish logo
War child logo
Stichting aap
Logo KNGF
Logo Dierenbescherming
Stichtingals
Logo MS Fonds
Stichting vluchteling 1
Alzheimer logo
Clini clowns logo
Ontwerp zonder titel 10