De trapondersteuning van uw bedrijfsprocessen

WilMar Info Systems is sinds september 2017 een samenwerkingspartner van Call2Know. WilMar maakt voornamelijk programma’s voor de tweewielerbranche. Van klein tot groot en van gespecialiseerd tot veelzijdig. Naast software voor fietsenwinkels, maakt WilMar Info Systems ook software voor fietsenstallingen en software op maat.

Eigenaar van WilMar Info Systems, Wilfred Furster, heeft veel ervaring in de tweewielerbranche. Hij heeft zelf jarenlang twee fietsenwinkels in Zeist gehad. Door de opkomst van het internet, heeft hij samen met Martin Blokdijk, hier handig op ingespeeld. WilMar voorziet in de mogelijkheden om bestelprocedures te vereenvoudigen, verkoopprocessen te automatiseren en productinformatie sneller beschikbaar te maken. Hieruit zijn programma’s als het Tweewieler Informatie Systeem, WilMar 95, WilMar 2000 en nu WilMar Retail uit voortgekomen.

WilMar levert aan onder meer de volgende bedrijven:

  • 500 zelfstandige fietsenwinkels
  • Alle Giant Concept Stores
  • Team Sunweb
  • NS Fiets- en Servicepunten
  • Tien stedelijke fietsenstallingen
  • U-Stal
  • Smid Lifestyle Haren

Samenwerking met Call2Know

Sinds september 2017 is WilMar Info Systems partner van Call2Know. Beide bedrijven hebben gemerkt dat veel fietsenwinkels weinig aandacht besteden aan aftersales. De aftersales bestaat vaak uit een gratis servicebeurt en een automatische e-mail wanneer het tijd is voor de (jaarlijkse) onderhoudsbeurt. Dit is niet meer onderscheidend, terwijl veel fietsenwinkels zeggen onderscheidend te zijn op het stukje service dat geboden wordt. Samen werken we aan écht onderscheidende service.

Voordelen samenwerking

Fietsenwinkels die werken met de software van WilMar Info Systems, profiteren van 10% korting op onze diensten. Daarnaast is het extra makkelijk om de benodigde bestanden te delen.  

‘Geef je klanten de aandacht die ze verdienen!’

Kom in actie

Werk jij met WilMar Info Systems en wil je onderscheidende service bieden aan je klanten? Neem dan contact op met Luc Beljon van Call2Know via onderstaand formulier, bel 0252-769165 of stuur een e-mail naar: luc[at]call2know.nl.

Wil je meer informatie over WilMar Info Systems? Klik dan hier.