Team

Luc Beljon
Co-Founder
Mijn naam is Luc, 28 jaar en heb altijd al een passie gehad voor optimale service verlenen. Je kunt mij omschrijven als gedreven, perfectionistisch en empatisch. Het is mooi om te zien hoe blij mensen kunnen worden als je ze net dat extra stukje service verleend.
LinkedIn
Niels Troost
Co-Founder
Mijn naam is Niels, 28 jaar en ik ben een gedreven ondernemer met passie voor het vinden van innovatieve oplossingen. Men omschrijft mij als ambitieus, ijverig, oplossingsgericht en meedenkend. Samen met het jonge dynamische team resultaten behalen voor klanten door net even anders te zijn is waar wij voor staan.
LinkedIn
Mark van den Broek
Partner
Mijn naam is Mark, 26 jaar en van origine Marketeer. Klanten zullen mij omschrijven als enthousiast en meedenkend. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft ook andere behoeftes op het gebied van klantloyaliteit. Op basis van die behoeftes zullen we ook handelen.
LinkedIn
Thomas Knoef
Teamleider Call Agents
Ik heet Thomas, 29 jaar en ben altijd gericht op kwaliteit. Mensen beschrijven mij als vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Het is fantastisch om te zien hoe vrolijk mensen kunnen worden van een attent belletje.
LinkedIn
Wendy den Heijer
Call Agent
Ik ben Wendy en ik ben 29 jaar oud. Na jaren met kinderen gewerkt te hebben vind ik het nu erg leuk om andere mensen blij te maken met een telefoontje. Mensen omschrijven mij als een vrolijk en enthousiast persoon die goed een luisterend oor kan bieden.
Maaike Geerlings
Call Agent
Mijn naam is Maaike en ik ben 26 jaar oud. Mensen omschrijven mij als spontaan, vriendelijk en behulpzaam. Tegenwoordig worden mensen niet meer bedankt nadat ze ergens iets hebben gekocht. Ik vind het belangrijk om mensen echt nog even in het zonnetje te zetten en nog net even wat blijer te maken met hun aankoop.
Hans Klein
Call Agent
Mijn naam is Hans, ik ben 57 lentes jong. Mensen zullen mij omschrijven als enthousiast, sociaal en als iemand met een gezonde dosis humor. Mijn werk als call agent vind ik leuk omdat ik goed in staat ben om met passie een boodschap aan mensen over te brengen. Daarnaast vind ik het erg leuk om tijdens mijn werk veel in contact met mensen te staan.
Mitchell Keemink
Call Agent & Data analist
Hoi, ik ben Mitchell en ben 20 jaar oud. Collega's omschrijven mij als: enthousiast, flexibel en meedenkend. Humor is voor mij erg belangrijk en daarom probeer ik ieder gesprek zo leuk mogelijk te maken! Komend jaar heb ik een tussenjaar en ga ik veel bijleren over aftersales bij Call2Know!
Maike Linnemans
Call Agent
Mijn naam is Maike, ik ben 18 jaar oud. Mensen vinden mij altijd vrolijk, ik praat graag en veel! Op de middelbare school was dit een nadeel, maar bij Call2Know is dit juist een voordeel. Met mijn enthousiasme hoop ik veel mensen blij te maken tijdens het bellen.