Team

Luc Beljon
Co-Founder
Mijn naam is Luc, 28 jaar en heb altijd al een passie gehad voor optimale service verlenen. Je kunt mij omschrijven als gedreven, perfectionistisch en empatisch. Het is mooi om te zien hoe blij mensen kunnen worden als je ze net dat extra stukje service verleend.
LinkedIn
Niels Troost
Co-Founder
Mijn naam is Niels, 28 jaar en ik ben een gedreven ondernemer met passie voor het vinden van innovatieve oplossingen. Men omschrijft mij als ambitieus, ijverig, oplossingsgericht en meedenkend. Samen met het jonge dynamische team resultaten behalen voor klanten door net even anders te zijn is waar wij voor staan.
LinkedIn
Mark van den Broek
Partner
Mijn naam is Mark, 26 jaar en van origine Marketeer. Klanten zullen mij omschrijven als enthousiast en meedenkend. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft ook andere behoeftes op het gebied van klantloyaliteit. Op basis van die behoeftes zullen we ook handelen.
LinkedIn
Wendy den Heijer
Call Artist
Ik ben Wendy en ik ben 29 jaar oud. Na jaren met kinderen gewerkt te hebben vind ik het nu erg leuk om andere mensen blij te maken met een telefoontje. Mensen omschrijven mij als een vrolijk en enthousiast persoon die goed een luisterend oor kan bieden.
Maaike Geerlings
Call Artist
Mijn naam is Maaike en ik ben 26 jaar oud. Mensen omschrijven mij als spontaan, vriendelijk en behulpzaam. Tegenwoordig worden mensen niet meer bedankt nadat ze ergens iets hebben gekocht. Ik vind het belangrijk om mensen echt nog even in het zonnetje te zetten en nog net even wat blijer te maken met hun aankoop.
Hans Klein
Call Artist
Mijn naam is Hans, ik ben 57 jaar. Mensen zullen mij omschrijven als enthousiast, sociaal en als iemand met een gezonde dosis humor. Verder sta ik ook bekend als: 'Koning van de triviale feiten'. Mijn werk als call agent vind ik leuk omdat ik goed in staat ben om met passie een boodschap aan mensen over te brengen. Daarnaast vind ik het erg leuk om tijdens mijn werk veel in contact met mensen te staan.
Mitchell Keemink
Call Artist & Data Analist
Hoi, ik ben Mitchell en ben 20 jaar oud. Collega's omschrijven mij als: enthousiast, flexibel en meedenkend. Humor is voor mij erg belangrijk en daarom probeer ik ieder gesprek zo leuk mogelijk te maken! Komend jaar heb ik een tussenjaar en ga ik veel bijleren over aftersales bij Call2Know!
Caroline ter Wee
Call Artist
Mijn naam is Caroline en ben 52 jaar oud. Ik word vaak omschrijven als: positief, optimistisch en een echte doorzetter. Werken bij Call2Know is erg leuk en mijn levenservaring komt hierbij goed van pas!
Laurie van der Star
Call Artist
Hoi hoi! Ik ben Laurie en ben 25 jaar. Je kunt mij typeren als: behulpzaam, eerlijk en spontaan. Door mijn jarenlange ervaring in de hotelbranche heb ik veel mensenkennis opgedaan. Dat kan ik bij Call2Know heel goed gaan gebruiken!
Shanti Nieboer
Call Artist
Mijn naam is Shanti, tijdens mijn werk vind ik het leuk om voortdurend in contact te staan met mensen. Ik kan goed luisteren en haal energie uit het bellen als ik merk dat mensen vrolijker ophangen dan dat ze opnamen.
Ciska Baas
Call Artist
Mijn naam is Ciska, ik heb behoorlijk wat ervaring in telefonisch contact voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast ga ik geen uitdaging uit de weg en wil ik mij constant blijven ontwikkelen.