Team

Luc
Co-Founder
Mijn naam is Luc, 29 jaar en heb altijd al een passie gehad voor optimale service verlenen. Je kunt mij omschrijven als gedreven, perfectionistisch en empatisch. Het is mooi om te zien hoe blij mensen kunnen worden als je ze net dat extra stukje service verleend.
LinkedIn
Niels
Co-Founder
Mijn naam is Niels, 29 jaar en ik ben een gedreven ondernemer met passie voor het vinden van innovatieve oplossingen. Men omschrijft mij als ambitieus, ijverig, oplossingsgericht en meedenkend. Samen met het jonge dynamische team resultaten behalen voor klanten door net even anders te zijn is waar wij voor staan.
LinkedIn
Mark
Partner
Mijn naam is Mark, 27 jaar en van origine Marketeer. Klanten zullen mij omschrijven als enthousiast en meedenkend. Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft ook andere behoeftes op het gebied van klantloyaliteit. Op basis van die behoeftes zullen we ook handelen.
LinkedIn
Tim
Maestro
Mijn naam is Tim, ik ben 29 jaar oud en de dirigent van het callcenter. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als vestigingsmanager bij een wervingsbureau voor donateurs, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van training en communicatie. Bij Call2Know zorg ik ervoor dat alle agents scherp en gemotiveerd zijn, daarnaast is kwaliteit een heel belangrijk aspect dat bij alles terugkomt.
Mitchell
Compliance Officer & Data Analist
Hoi, ik ben Mitchell en ben 22 jaar oud. Collega's omschrijven mij als: enthousiast, flexibel en meedenkend. Humor is voor mij erg belangrijk en daarom kom ik altijd met plezier naar mijn werk. Met mijn juridische opleiding en oog voor detail zit ik helemaal op mijn plek bij Call2Know!
Santosh
HR Officer & Call Artist
Mijn naam is Santosh, ik ben 23 jaar oud en een geboren en getogen Amsterdammer. Mensen omschrijven mij als vriendelijk en collegiaal. Mijn kracht aan de telefoon is dat ik snel een klik kan maken met mensen, dit maakt mijn werk altijd prettig omdat ik dagelijks veel leuke gesprekken heb.
Maaike
Call Artist
Mijn naam is Maaike en ik ben 27 jaar oud. Mensen omschrijven mij als spontaan, vriendelijk en behulpzaam. Tegenwoordig worden mensen niet meer bedankt nadat ze ergens iets hebben gekocht. Ik vind het belangrijk om mensen echt nog even in het zonnetje te zetten en nog net even wat blijer te maken met hun aankoop.
Hans
Call Artist
Mijn naam is Hans, ik ben 58 jaar. Mensen zullen mij omschrijven als enthousiast, sociaal en als iemand met een gezonde dosis humor. Verder sta ik ook bekend als: 'Koning van de triviale feiten'. Mijn werk als call agent vind ik leuk omdat ik goed in staat ben om met passie een boodschap aan mensen over te brengen. Daarnaast vind ik het erg leuk om tijdens mijn werk veel in contact met mensen te staan.
Caroline
Call Artist
Mijn naam is Caroline en ben 53 jaar oud. Ik word vaak omschrijven als: positief, optimistisch en een echte doorzetter. Werken bij Call2Know is erg leuk en mijn levenservaring komt hierbij goed van pas!
Astrid
Call Artist
Mijn naam is Astrid en ben sinds februari 2019 call agent bij Call2Know, Ik heb veel ervaring in de telemarketing. Ik kan goed inspelen op wat er wordt gezegd tijdens een gesprek en geef nooit op om de beste resultaten te halen. In mijn rol als call agent bij Call2Know werk ik veel voor goede doelen.
Matthijs
Call Artist
Mijn naam is Matthijs en ik ben 21 jaar. Mensen omschrijven mij vaak als enthousiast en spontaan. Ik vind het belangrijk dat er nog even aandacht wordt besteed aan de klanten na de verkoop en na bellen vind ik dus erg belangrijk. Ik werk elke keer weer met veel plezier bij Call2Know en wil elke dag weer nieuwe dingen leren.
Lida
Call Artist
Mijn naam is Lida, ik ben 54 lentes jong. Mensen vinden mij enthousiast, meedenkend en geïnteresseerd. Mijn hobby's zijn lezen en gezellig met mensen praten. Dat komt goed van pas in mijn werk bij Call2Know!
Arie
Call Artist
Mijn naam is Arie en ben sinds maart 2020 werkzaam bij Call2Know. Met mijn gevatte uitspraken en creatieve woordkeuze probeer ik het verschil te maken tijdens mijn gesprekken. Door elke dag weer andere mensen te spreken met ieder hun eigen verhaal, is geen enkele dag hetzelfde bij Call2Know!
Yassin
Call Artist
Mijn naam is Yassin en ik ben 20 jaar oud. Ik ben sinds november 2019 werkzaam bij Call2Know en voel me sinds dag één hier helemaal thuis. Mensen typeren mij vaak als een zeer enthousiaste en spontane jongen. Ik knoop graag een praatje aan met iedereen wat altijd leidt tot leuke en succesvolle gesprekken!