Branches

Call2Know is gespecialiseerd in de volgende branches

Fietsenwinkels
Fysiek en online
Wij helpen fietsenwinkels bij het structureel oppakken van de aftersales door klanten 2-4 weken na hun aankoop te bellen.
De fietsenbranche is een zeer concurrerende markt en het is moeilijk om onderscheidend vermogen te bieden. Door samen te werken met Call2Know kun je onderscheidend vermogen bieden zonder dat het je tijd of moeite kost.

Meer informatie…

Goede doelen
Stichtingen en verenigingen
Voor goede doelen verzorgen wij een persoonlijke aanpak van telefonisch contact. Waar veel callcenters via een standaard script en op de automatische piloot werken, gaan wij voor een betrokken en persoonlijke aanpak. Dit combineren we met standaard campagnes als: welkomstcalls, bellen van warme leads, nabellen van storneerders en reactiveren van donateurs.

Meer informatie…

Vrijetijdsbesteding
Activiteiten en evenementen
Wij helpen diverse bedrijven in de vrijetijdssector om de service te optimaliseren. In deze markt wordt er nog weinig aandacht besteedt aan aftersales, terwijl mensen hier hun vrije tijd besteden en geld uitgeven. In onze overtuiging hoort hier een stukje dankbaarheid en waardering bij.

Meer informatie…Sportverenigingen
Betaald Voetbal Organisaties
Wij helpen Betaald Voetbal Organisaties om meer grip te krijgen op de bezettingsgraad en fan engagement. Binnen 7 dagen na elke thuiswedstrijd bellen wij een aantal supporters om ze in het zonnetje te zetten. Daarnaast vragen we naar de ervaringen in het stadion en kunnen ook extra data verzamelen. Waar veel clubs gaan voor de geautomatiseerde e-mail, gaan wij voor het persoonlijke contact met supporters.

Meer informatie…